remontne usluge

Tekum je svoju reputaciju izgradio profesionalnim i individualnim pristupom, brzim odzivom i pouzdanim i inovativnim rješenjima.Specijalizirani smo za niz strojarskih, inženjerskih i inspekcijskih usluga u elektroenergetskim i procesnim postrojenjima.
Tekum je stekao povjerenje svojih klijenata za nepuna tri desetljeća usluga na terenu “ključ u ruke”. Naši djelatnici su iskusni profesionalci sa širokim spektrom znanja i iskustava čije vještine pokrivaju tipske i jedinstvene modele turbina i generatora različitih proizvođača opreme širom svijeta.
Konzalting i usluge za vrijeme remonta i tijekom zastoja, visokokvalificirani kadar, mogućnosti izrade i isporuke rezervnih dijelova i visoki standard popravaka omogućili su nam da postanemo jedno od najpriznatijih i najpouzdanijih imena u energetskoj industriji.

Pružamo cijeli niz usluga remonta na terenu, uključujući:

Planiranje remonta
Planiranje sigurnosti
Inspekcija
Usluge remonta
Stalna tehnička podrška
Upravljanje projektima
Isporuka dijelova

Na planiranoj i pozivnoj osnovi, naš tim radi uz podršku iskusnih inženjerskih i tehničkih resursa kako bi zadovoljio sve operativne zahtjeve.

Naš cilj je smanjiti vrijeme zastoja, sniziti troškove životnog ciklusa i poboljšati pouzdanost i učinkovitost vašeg postrojenja, uz obvezno poštivanje svih standarda kvalitete, zdravlja, sigurnosti i okoliša (QHSE).

Želite saznati više o našim uslugama?