Tekum d.o.o.


Tekum d.o.o. je osnovan 1991. godine, od strane stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji,  održavanju i nadzoru različitih energetskih objekata i  zavarenih konstrukcija. U našoj kompaniji imamo 19 zaposlenih koji sa svojim  iskustvom i dosadašnjim referencama uspješno i precizno utvrđuju stanje konstrukcije (provođenjem ispitivanja bez razaranja, analizom mikro-strukture i mehaničkih svojstava materijala), definiraju tehnologiju i provode reparaturne radove.

Za provođenje navedenih aktivnosti posjedujemo sva potrebna  ovlaštenja i certifikate. Tijekom našeg rada uvijek težimo razvoju, prihvaćanju i implementiranju novih i inovativnih tehnologija i procesa.

Sva reparaturna zavarivanja provode se prema kvalificiranim atestima  postupaka (WPQR) . Navedenim WPQR‐ovima pokrivene su grupe materijala 1, 3, 6, 7, i 8. NDT osoblje certificirano je prema HRN EN ISO 9712 kao i prema  SNTC‐TC‐1A za metode VT, MT, PT, UT. Koordinator zavarivanja certificiran je prema IAB‐252r1‐11 kao  International Welding Technologist / European Welding Technologist.

Misija

Primjenom znanja potvrđenoga kroz višegodišnje iskustvo u energetskom sektoru razvijamo jedinstvena i kvalitetna rješenja za reparature komponenti na elektroenergetskim postrojenjima kao i za izradu novih dijelova. Cilj nam je poboljšati pouzdanost elektroenergetskih objekata i zadovoljiti svakog kupca u skladu s najvišim etičkim i zakonskim zahtjevima. Predani smo osiguravanju da naši proizvodi i usluge budu u skladu s očekivanjima, potrebama i zahtjevima naših kupaca.

Vizija

Biti lider u našoj djelatnosti i glavni sudionik u svakom od naših tržišnih segmenata, kao i ključnom geografskom tržištu.

Želite saznati više o našim uslugama?